na telefononi në çdo kohë +86-22-26886596

Prezantimi

themeluar në 2006, Tianjin QianNa bujqësore Products Ind, kanë specializuar për kërkime, zhvillimin dhe shpërndarjen gluten ushqime falas për 11years. aktualisht, gjitha makarona organike bean në shitje në tregun ndërkombëtar është produktet tona pionier. Sipas përvojës tonë të pasur në prodhimin dhe shitjet makarona organike bean, në 2018, QianNa bëni shumë përmirësimet teknologjike në shije ,kohë gatim dhe formë aspekt në bazë të produkteve të vjetra. Produkti përditësuar është më e përshtatshme për zakon të hahet konsumatorit evropiane dhe amerikane të. Më e rëndësishme është çmimi më i favorshëm. ndërkohë, ne zhvillimin e më shumë gluten organike pa makarona italiane, për shembull, quinoa makarona, soba makarona , makarona orizi, green thjerrëz etj. Mirë se vini ju të konsultohet dhe blerjen.

më shumë

TË GJITHA PRODUKTET TONA JANË-verifikuar

Menu